Ресторанти и Барове

На своите гости, Приморско Дел Сол предлага основен ресторант, А – ла Карт ресторант, кафе сладкарница, Лоби бар, Пица бар, Pool бар. Изхранването е на база All Inclusive, организирано на блок маса.

Основен ресторант

Основният ресторант е с капацитет 165 места и голяма тераса с 250 места. Храната е разнообразна и може да задоволи всеки каприз и вкус. Бюфетът предлага богата гама от салати, супи, предястия, основни ястия, десерти и плодове, както и алкохолни и безалкохолни напитки.

 

 

А – ла Карт ресторант

Ресторантът е с капацитет 150 места и за него се прави предварителна резервация. Гостите могат да поръчат своята вечеря от богато меню, включващо блюда от интернационалната и модерна кухня.

 

Бар

Разположението на бара е в центъра на хотела и го превръща в „ кръстопът” и ориентир към всяка от частите на комплекса, включително към ресторанта, към рецепция и към басейна. Предлага топли, студени, безалкохолни и алкохолни напитки.

 

Кафе – сладкарница

Кафе – сладкарницата се намира в непосредствена близост до рецепцията. Предлага богат асортимент от торти собствено производство. Тук може да намерите богат избор от топли напитки, безалкохолни и алкохолни коктейли. Ако искате да отдъхнете с чаша хубаво кафе или ледено марково питие и екзотична торта – заповядайте в Кафе – сладкарницата на Приморско Дел Сол.

 

Пица – бар

Пица – барът е мястото, където може да си изберете от изпечените пред Вас неустоими пици.

 

Pool бар

Барът до басейна предлага студени и освежаващи напитки за нашите гости в горещите летни дни.

 

Primorsko Del Sol
Black Sea Star
Arapya Del Sol
Jasmin
Lozenets
Pirin Place
Ores Boutique Hotel