За нас

За нас

Хом Кеър Хотелс е основана през 2005 година. Вече повече от дванадесет години фирмата успешно управлява хотели и апартаментни комплекси, както в известни зимни курорти, така и в едни от най – предпочитаните летни дестинации по българското черноморие.

Мисия
Усилията ни са насочени в услуга на нашите гости да получат мечтана почивка. С екип от високо мотивирани и квалифицирани специалисти, отговорност и задължение е да дадем на всеки гост щастие и удовлетвореност в осигуреното от нас място за настаняване. Ние сме водени от принципа, че усмивките на нашите гости оправдават нашите усилия. На тази основа ние градим и усъвършенстваме дейността си, доказвайки се като хотелиер, работодател  и партньор.
 
Цели
Нашата основна цел е да предлагаме висококачествени туристически услуги както на българският, така и на чуждестранния пазар, превръщайки нашите настоящи гости в лоялни и бъдещи клиенти. В краткосрочен план целим да популяризираме и позиционираме нашите места за настаняване с използването на специфични маркетингови похвати. Една от водещите ни цели е да предлагаме оптимален пакет туристически услуги на достъпна цена за българския и международен пазар.
Primorsko Del Sol
Black Sea Star
Arapya Del Sol
Jasmin
Lozenets
Pirin Place
Ores Boutique Hotel