За хотела

Приморско Дел Сол 

 Приморско Дел Сол е луксозен и модерен хотелски комплекс. Той се намира в град Приморско, който е един от най – популярните и предпочитани места за лятна ваканция по Южното Черноморие. Комплексът е разположен в непосредствена близост до северния плаж на Приморско, като едва 150 метра го делят от топлия и златист лазурен бряг.

Хотел Приморско Дел Сол предлага настаняване в луксозно обзаведени едноспални апартаменти и двойни стаи с изглед море и парк, които са с централна климатизация. Апартаментната част на хотелския комплекс предлага на своите гости настаняване в елегантно обзаведени студиа, едноспални и двуспални апартаменти. Коплексът разполага със следните услуги, от които гостите могат да се възползват:
 

 СПА център

Приморско Дел Сол е оборудван с модерен спа център, който предлага на своите гости редица разкрасяващи и отпускащи процедури. На разположение са турска баня, сауна, парна баня и стаи за различни видове масажи.

 

Басейни
Комплексът разполага с вътрешен и външен басейн с детска секция, като гостите могат да позлват безплатно шезлонгите и чадърите около тях.

Фитнес център
За любителите на спорта Приморско Дел Сол  предлага функционален и ново оборудван фитнес център.

Мини клуб
За най-малките ни гости се грижи професионален екип от детски аниматори, като забавленията се провеждат както на откито, така и на в закрития Мини клуб. 

Primorsko Del Sol
Black Sea Star
Arapya Del Sol
Jasmin
Lozenets
Pirin Place
Clepsydra